Lash Shed; wat is het?

De lente is begonnen, het wordt weer warmer en dat betekent ook dat de Lash Shed is begonnen: oftewel mensen en dieren raken in de rui of de mensvriendelijke term: ‘seizoensgebonden haarverlies’. Dit geldt voor hoofd haar maar ook voor de wimpers. Mensen die wimperextensions dragen kunnen daarom merken dat ze sneller moeten terugkomen voor een bijvulafspraak. Is dat bij jouw klanten ook het geval?

Lees verder

Wat is een wimperlift?

Wimperliften, wimperpermanenten en wimpers lamineren zijn snelle en effectieve manieren om de wimpers van een klant te krullen. Door deze behandelingen krijgt de klant een open blik en de wimpers lijken langer waardoor de klant niet meer in de weer hoeft met een wimperkrultang. Omdat je bij deze behandeling veel minder aan nazorg hoeft te doen, in tegenstelling tot wanneer de klant wimperextensions heeft, is dit een erg geliefde behandeling bij klanten.

Lees verder

Wat is over processing? En hoe kun je het voorkomen?

Wanneer de lotions te lang op de wimpers blijven zitten kan dit zorgen voor gespleten, gekroesde of “verbrande” wimpers. Dit kan direct na de behandeling zichtbaar zijn maar soms ook pas na 24 uur of zelfs pas na 1 of 2 weken. Het beoordelen van de wimpers van de klant kun je eigenlijk niet alleen doen door er naar te kijken. Soms merk je dat wimpers lastig op de rod/schildjes vast te krijgen zijn omdat ze bijvoorbeeld bij de aanzet erg stug zijn en daardoor steeds van de rod af komen. Dit kan dus betekenen dat de wimpers bij de aanzet, het sterkste gedeelte, toch wel vrij dik zijn.

Lees verder