Wil je als beauty professional een nieuwe uitdaging door middel van een wimperlifing cursus? Dan ben je bij Next Level Beauty aan het goede adres. Als expert op het gebied van wimpers liften, wimperextensions en wimperstyling vertel ik jou graag hoe een opleiding wimperlifting eruit ziet.

Lees meer over wimpers liften of plan jouw training gelijk in.

Wat houd een wimperlift cursus in?

De training voor wimper lifting bestaat uit twee delen. Een gedeelte theorie en praktijk. De training wimperlften wordt door mijzelf gegeven.Ik heb al ruim 6 jaar ervaring in wimpers liften, wimperstyling en wimperextensions. Ik ken alle ins&outs en geeft jou naast de basis ook handige tips & tricks over wimpers liften. Zo krijg jij alle informatie om keer op keer de perfecte wimperlift uit te voeren bij jouw klanten.

Tijdens het theoriegedeelte van de wimperlifting cursus leer je wat een wimperlift doet. Daarnaast leer je de officiële producten voor de wimperlift kennen. Maar ook bespreken wij de contra indicaties, de wimperlift proceduren en hoe je een goed intake gesprek hebt met een nieuwe klant.

In 1 dagdeel leer jij alles wat je moet weten om een goede wimperlift uit te voeren.

Voordelen wimperlift training

Waarom een wimperlift training bij Next Level Beauty volgen? Ik ben zelf eigenaar van een goedlopende salon en begrijp als geen ander de dingen waar jij als beautyspecialist tegenaan loopt. Met mijn jarenlange ervaring kan ik jou perfect helpen om jouw kennis te vergroten. Met maximaal 4 personen per wimperlift cursus krijg je veel persoonlijke aandacht zodat je alles uit de training kan halen! Zo ben je na 1 dagdeel helemaal klaar om wimpers te liften.

Na de cursus wimperliften krijg je een mooi certificaat, deze kan je natuurlijk ophangen in je salon of werkruimte! Je laat zo zien dat je weet wat je doet, waardoor klanten vertrouwen in jou zullen hebben. Je bent een professional! Daarnaast mogen alleen professionals een wimperlift uitvoeren. Met de wimperlifting cursus voldoe je aan dit criterium.

Voor wie is de cursus wimperliften?

Ben jij kapster, visagiste, wimperstylist, browstylist, schoonheidsspecialist, nagelstylist of make-up artist? Voor iedereen die graag een wimperlift wil aanbieden.

Wat kost de wimperlift training?

De investering die jij doet voor een wimperlift training is 299,- exclusief btw. Daar krijg je een mooie startkit ter waarde van 199,- euro bij! Daarnaast krijg je een handleiding voor de training, een certificaat van deelname aan de training wimperliften, marketingmateriaal om jouw wimperlift te promoten, online theorie examen en een certificaat dat je de wimperlift training succesvol hebt afgerond.

Heb je een wimperlift certificaat van een ander merk en wil je graag de wimperlifting cursus doen? Dan is jouw investering 199,- euro exclusief btw. Daarbij krijg je een handleiding voor de training, een certificaat van deelname aan de training wimperliften, marketingmateriaal om jouw wimperlift te promoten, online theorie examen en een certificaat dat je de wimperlift training succesvol hebt afgerond.

Bekijk nu de data wanneer de eerstvolgende wimperlift training is!