Lashlift training gedaan bij Stephanie. Goede uitleg en begeleiding en zeker belangrijk kleine groepen. Je krijgt als cursist genoeg aandacht en dat maakt dat je ook de kennis goed opneemt..
Djamila Kuipers
Vandaag een hele leuke en duidelijk training gehad van henna brow door Stephanie! Prachtige resultaat kan je mee bereiken! Stephanie wat ben jij een aardige vakvrouw! Zeker aan te raden! Bedankt voor deze leuke en leerzame dag!
Araik Nune
Kapster
Super leuke en leerzame training gehad van Stephanie. Ze legt alles heel duidelijk uit en je kunt haar alles vragen. En ook niet onbelangrijk een gezellig sfeertje! Ben er nu helemaal van overtuigd dat Eelebana de beste Lash lift heeft. Heel fijn dat ik hier nu mee mag gaan werken
Patricia Yntema
Wimperstyliste
Top training! helaas had m'n model haar wimperextensions er niet afgehaald en kon dus niet model liggen voor de training. Stephanie heeft dit geweldig opgelost door haar contacten lijst door te gaan en heeft een model voor mij geregeld in 10 minuten! Alles word ook keurig uitgelegd. Top top top!
Tanita de Jong
Schoonheidsspecialiste
Wat een goede cursus! Heb eerder ergens anders een lashlift cursus gevolgd, maar blij dat ik het nogmaals heb gedaan bij Stephanie. Ze lopen vele malen voor op andere merken/opleidingsinstituten!
Manon van Os
MUA
Gisteren de Elleebana Masterclass training gevolgd! Veel nieuwe tips gekregen & trucjes geleerd om de lashlift naar een level hoger te tillen. Echt een aanrader. Stephanie bedankt weer voor de leerzame en gezellige training.
Renate van der Voort
Wimperstyliste
Wat een ontzettend lieve en gezellige vrouw! Mega leerzaam, geduldig en weet wat ze doet! Wil je een lashlift training doen of de master? Doe het dan bij Stefanie! TOP👌🏻
Brigitte Van den Brom
Nagelstyliste