Professionele Beauty Trainingen
Je leest nu

Nieuwe hype : Wat is Clubhouse?

2
group of people in a concert
Social media

Nieuwe hype : Wat is Clubhouse?

Clubhouse is een nieuwe app die (helaas) alleen nog maar te gebruiken is op een Iphone of Ipad. En alleen toegankelijk via een invite ( een uitnodiging) via iemand anders.

Wanneer je in Clubhouse binnen komt heb je een eigen profiel pagina waar je info over jezelf kwijt kunt. Ook kun je jouw Instagram en Twitter account koppelen aan jouw eigen profiel.

Is je profiel ingevuld dan kun je clubhouse gaan ontdekken. Je moet het zien als een groot clubhuis met allemaal verschillende kamers (rooms) en in elke kamer kun je naar binnen en mee praten over het onderwerp. Alleen luisteren mag natuurlijk ook.

Clubhouse heeft vooral veel engels talige rooms maar er komen gelukkig steeds meer Nederlandse rooms bij. Het leuke aan Clubhouse vind ik persoonlijk dat je zomaar opeens met bekende mensen kunt praten. Eelco de Boer of Tibor Olgers hosten regelmatig een room waarbij zij super veel info delen…en je kunt dus gewoon echt met ze praten!

Elke dinsdag om 20:00 hosten trainers Romana, Chantal en ik zelf; Trainer Talk. Met elke keer een ander onderwerp. Van wimperlift tot wenkbrauwstyling maar ook tips over social media of salon management. De kans voor jou om live met ons mee te praten, je vragen te stellen en van andere stylisten te leren.

Join jij ons?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *