Elleebana wimperlifting

Elleebana One Shot Lashlift is de hotste trend in de wimperindustrie!

Het Australische merk staat bekend om haar innovatieve ontwikkelingen in de beauty branche. Met deze revolutionaire behandeling is het mogelijk jouw klanten volle gelifte wimpers te bezorgen die wekenlang mooi blijven. Het is een geweldig alternatief voor klanten die geen extensions willen of kunnen dragen. Het Elleebana Lash Lift systeem is voor klanten met korte en lange wimpers, stijle wimpers en “overkrulde” wimpers.

Deze formule is vooruitstrevender dan elk ander systeem op de markt. Met een gemiddelde inwerktijd van 9 minuten geeft het de meest geweldige resultaten voor gemiddeld 6 tot mogelijk 8 weken! De formule voedt óók zodat de wimpers hun gezonde conditie behouden.

Alleen gecertificeerde Elleebana stylisten hebben de mogelijkheid Elleebana Wimperlift producten in te kopen!

Elleebana Wimperlift Training

Tijdens deze training leer je alle in’s en out’s van de Elleebana wimperlift. Je leert naast de basis alle tips & tricks die je nodig hebt om keer op keer de perfecte wimperlift uit te voeren.
De training bestaat uit een theorie en praktijk gedeelte

Je ontvangt:

  • Startkit naar keuze (15-30 behandelingen)
  • Trainings manual
  • Intake formulieren
  • Klanten kaarten
  • Promotie flyers
  • Online theorie examen
  • Bij slagen examen een officieel Elleebana certificaat.

Wat is een wimperlift?

Een wimperlift is een snelle en effectieve manier om de wimpers te krullen. Door een wimperlift behandeling krijgt de klant een open blik en lijken de wimpers langer waardoor een krultang of wimperextensions niet meer nodig zijn. Wimpers liften is een populaire methode om de wimpers en langer uit te laten zien omdat er weinig nazorg nodig is, in tegenstelling tot wimperextensions.

Voordelen van een wimperlift

Wimperlifting is voor de klant goedkoper dan wimperextensions. Wimperextensions moeten elke 2 á 3 weken worden bijgevuld. Als de wimpers zijn gelift dan hoeft de klant pas na 6 á 7 weken weer terug te komen. Daarnaast laat een wimperlift de wimpers langer lijken zonder extensions, op een natuurlijke manier. De behandeling is comfortabel en kan zowel voor lange en korte wimpers.

Ben je enthousiast geworden om een wimperlift training te volgen? Bekijk dan snel de eerst volgende datums. Slechts 3 plekken per training! Zo leer jij de perfecte wimperlift uit te voeren.

Bekijk alle datums en boek jouw training!